יום חמישי, 9 באפריל 2015

אפיו - תבשיל בלקני ראש סלרי וגזר




אפיו - תבשיל בלקני - ראש סלרי וגזר

2 ראשי סלרי בינוניים
3 גזרים בינוניים
לימון בינוני
מים
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל

מקלפים ומנקים את הסלרי והגזרים.
את הסלרי חוצים ל-2 וחותכים לפרוסות
את הגזר חותכים לעיגולים
את הלימון מקלפים חותכים לפרוסות מפרידים לפי הפלחים ומגלענים

מכניסים הכל לסיר שטוח מכסים במים מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה.
אם נותרו הרבה מים בסיר פותחים את המכסה מגבירים את האש ומאדים את המים כך שישאר מעט רוטב בתחתית.

מעדן !! אפשר לאכול קר או חמים.


אין תגובות:

פרסום תגובה