יום שבת, 25 ביולי 2015

גלילות מקמח מלא ללא סוכר













גלילות מקמח מלא ללא סוכר 



לבצק: 
3 וחצי כוסות קמח 
1/2 שקית אבקת אפיה 
כפית וניל איכותי 
1 ביצה 
1 כוס שמן 
קורט מלח
1/2 כוס מיץ תפוזים, חלב אורז או כל חלב אחר. 

מלית לכל גלילה:
3-4 כפות ריבת סנלדפור מכל סוג שהוא השתמשתי בפירות יער.
חצי כפית קינמון,
אגוזים קצוצים 4 כפות 



מאחדים את כל החומרים ולשים בצק. מחלקים ל4 ושמים לשעה במקרר. בקיץ מוציאים כל פעם רק קוביה אחת שעובדים איתה. 

מרדדים את הבצק מורחים בריבה מפזרים קינמון ואגוזים

הבצק נוטה קצת להתפרק בגלגול, צריך לגלגל אותו לאט ובעדינות

מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.

פורסים לפרוסות לפי העובי הרצוי ואופים. 

אפיה 170 מעלות כ20 דקות - לבדוק בתחתית העוגיות שהן "קיבלו את הצבע" הרצוי. 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה