יום רביעי, 3 ביוני 2015

למה פירות היער כל כך טובים לנו?






למה פירות היער כל כך טובים לנו? 

פירות היער טעימים אבל לא רק. הם חשובים מאוד לבריאותנו. 

פירות היער עשירים בנוגדי החימצון – אנטי אוקסידנטים. נוגדי חימצון   "נלחמים" בחומרים מזיקים בגופנו המכונים רדיקלים חופשיים, הנוצרים בגוף כחלק מתהליכי החיים, שמעורב בהם חמצן.

נזקי חמצון מצטברים גורמים להאצת תהליכי הזדקנות של תאי הגוף, 
ונזקי אורח החיים שלנו (עישון, זיהום אויר וכו').
מזונות שמכילים נוגדי חמצון יודעים להאט תופעה זו ולכן נקראים "אנטי אייזינג".

פירות יער, כנוגדי חימצון, עוזרים במניעת מחלות לב, מחלות כלי דם, סרטן, ומונעים פגיעה בראיה, בתפקוד המוח בכלל ובזכרון בפרט ועוד.

פירות יער מכילים חומרים אנטי דלקתיים ועוזרים לגוף להלחם בתופעות של דלקתיות כלומר, מורידים את רמת הדלקת בגוף. 

יתרון חשוב נוסף, האינדקס הגליקמי שלהם (ההשפעה על עליית רמת הסוכר) נמוך ולכן הם מתאימים מאוד גם לרוצים לרדת במשקל ולחולי סוכרת. 

הם מכילים ויטמינים רבים בינהם ויטמין C וE

פירות היער נחשבים בתזונה הטבעית כמזון על כאמור בזכות כל היתרונות המוזכרים 

ניתן להשיג פירות יער קפואים כל השנה. חשוב לשים לב שאינם מכילים סוכר, והכי כיף להנות בעונה (ממש עכשיו) מהטריים. 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה