יום חמישי, 13 באוגוסט 2015

חציל על הפלנג'ה







חציל על הפלנצ'ה עם חומוס וטחינה 


מנה פשוטה וטעימה להפליא לארוחת בוהוריים קלילה

קולפים חציל ופורסים אותו לאורכו ל4
כוס חומוס מבושל (מבעוד מועד)
חצי כוס טחינה מוכנה (שום, לימון, פלפל, מלח)
מחמים את הפלנצ'ה היטב ומרססים אותה במעט שמן זית
מרססים את החצילים במעט מאוד שמן זית
שמים אותם על הפלנצ'ה לריכוך טוב משני הצדדים.

מועכים כוס חומוס עם מועך תפוחי אדמה (לפירה) מעיכה גסה בלבד.

מערבבים עם הטחינה מתקנים טעם.

מפזרים מלח ים אטלנטי (אפשר כמובן רגיל) ואת החומוס קצת סחוג (רצוי תוצרת בית)
ומתענגים

אין תגובות:

פרסום תגובה